Update

Hello there! Tänkte ge er en liten snabbgenomgång på hur sommaren har varit (vet att jag inte skrev här i vår heller men kommer inte ihåg allt vad som hände då).
 
De första tre veckorna bestod av jobb, jobb och mera jobb. Sen drog vis igång (stan, alkohol, fina människor, tårar, skratt, fulla människor, mer skratt...). Efter det drog jag på mig en sjuhelvetes förkylning som plågade mig i mer än en vecka. Sen när jag äntligen blev frisk blev det mys vid löga och lysing (sol, bad, zipline och basejump). Sen var jag en del i stugan som mina föräldrar nyligen köpt. Efter det bar det av till Bornholm för starkare sol, fler och större vågor i vattnet, god mat och högre sprittolerans. När jag sedan kom hem hade jag en ganska seriös bakterie- och virusinfektion, detta tampas jag fortfarande med men det är definitivt på bättringsvägen!
 
Japp, dedär var mitt sommarlov, ihoptryckt på sju rader. Känns deprimerande. Men jag har haft kul iallafall, och är inte superledsen över att skolstarten snart är här. Det ska bli skönt med rutiner igen, plus att det är sista året.. pranks all the time!!

Kommentarer

Orelevanta kommentarer godkänns ej.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0