31 januari

Dagen började med biologiprov, vet inte hur jag ska beskriva det. Typ att som vanligt väljer läraren just de frågor man pluggat minst på. Men jag blir godkänd i alla fall, det måste jag bli. Lektionerna efter flöt på ganska bra, sista lektionen som var spanska gick faktiskt för snabbt. Det var inte så att jag kände att jag inte hann med det jag vill utan jag bara ville jobba mer helt enkelt. Men det är väl roligt att ha ett ämne där man kan känna så.
 
Sedan jag kom hem har jag städat mitt rum, och inte så mycket mer.
Det jag vill hinna göra idag är
  • Duscha
  • Plugga matte
  • Plugga fysik
  • Plugga biologi
  • Plugga engelska
  • Plugga kemi
  • Plugga svenska
  • Plugga spanska
  • Se på Vampire Diaries
Tror inte jag hinner med allt innan tolvslaget men värt ett försök, pusshej ♥

Idrottslektion


Låtsastid i paradiset

Som antagligen alla vet så kollar jag som många andra på paradise hotel. Nu har jag börjat störa mig riktigt mycket på att de ska låtsas som att det är ett liveprogram, eller i alla fall att avsnitten spelades in ungefär samma tid som de sänds. Det har varit ganska många händelser där producenterna (antar jag) satt igång saker som ska få oss att känna att det är samma tid. Ett exempel är jul-temat, det störde jag mig inte så mycket på, det var väl så att vi tittare skulle få lite julkänsla typ. Sen var dock deltagarnas julhälsningar väldigt konstiga enligt mig, jag kände att deltagarna antagligen umgicks med personerna de hälsade till sen när avsnittet väl sändes, så vad var meningen? Men jämfört med det jag reagerade på igår så var det inte så mycket. Det som hände igår var att Joppe den 30 oktober, sitter och säger hur han inte vill komma hem till en kall vinter i Sverige. Asså snälla, vem försöker ni lura? För vad jag vet så kommer inte vintern tidigare där uppe i Stockholm..Jag tror att alla tittare vet att avsnitten spelades in halvlångt innan vi får se dem så varför försöka få det att verka som något annat?
Jag borde inte haka upp mig på saker som dessa men det gör jag, för jag förstår som sagt verkligen inte meningen. 

The horror

Trots att detta var en Spårefri dag så var den väldigt seg, slutade vid fyra men inte ens då fick jag gå hem. Det var nämligen ett utvecklingssamtal som väntade på mig. Jag tyckte att det gick väldigt bra, pratade mer än vad jag brukar. Varför kunde jag göra det? Jo, för att jag gick utan mina föräldrar, något inte läraren var jätteglad över men när jag berättade varför så kändes det som att hon förstod. När vi väl var klara så var det nästan kolsvart i korridorerna. Skolan är läskig när det är mörkt, men jag lyckades faktiskt undivika att ramla i trappan trots min begränsade syn.

Det vanliga

Asså jag hade tänkt plugga idag, men så kollade jag på tv när jag åt frukost och sen fastnade jag framför disaster date. Sen när det var slut så satt jag plötsligt framför datorn istället. Men tänkte att det inte var någon fara, kunde ju plugga på kvällen istället. Nu är kvällen över, det är inte jättesent men mitt huvud bankar så det bästa för mig just nu är att slänga mig i sängen.
Hoppas er motivation är bättre än min ♥
 
 
 

Frunch


Skolsnack

Första veckan av vårterminern är nu avklarad. Vet inte riktigt vad jag tycker om det nya schemat, finns både postiva och negativa förändringar. Något negativt är att vi inte längre har någon sovmorgon på torsdagar, samtidigt så gjorde lektionen som sattes där att vi slapp ha gympa direkt på morgonen, vilket jag gillar. Dock skulle jag helst ha gympa allra sist på dagen, så att man kan träna fullt ut utan att behöva tänka på att varje svettdroppe ska hinna tvättas bort innan nästa lektion. Den bästa förändringen är att onsdagar är Spårefria, vilket betyder att vi varken har matte eller fysik, sååå skönt!
 
Mitt plugg över helgen väger 5.5 kg, jag ska kunna hinna med allt. Eller i alla fall göra klart de viktigaste ämnena (biologi, matte och kemi), och sedan göra det jag hinner i spanskan. Sen är det grammatikprov i både svenska och engelska snart, men jag tog inte med det hem så det får vänta.
Man ska inte vara för optimistisk när man packar ner alla böcker, för om det blir för mycket tänker man ju bara på hur mycket det är som måste göras och då blir inget gjort.
 
Nu ska jag dra igång musik och börja städa på rummet, det behövs! Pusshej ♥

Censurerad biologibok

Vill ju inte se massa äckliga sår och utslag när jag pluggar!

Helgen

Helgen har bestått av mer och mindre roliga grejer så tänkte försöka sammanfatta lite här
 
Lördag
Framåt kvällen åkte jag och några klassisar till Oskarshamn för att träffa ytterliggare en klassis plus några till.
Vi drack en hel del och hade det allmänt fint. Framåt natten hällde jag i mig en liter vatten för att minska baksmällan, vilket reuslterade i att jag låg och skakade i timmar av kyla. Men sen somnade jag ganska snabbt ändå.
Bra kväll asså.
 
Söndag
Vaknade med en sjuhelvets baksmälla trots allt vatten jag hällt i mig. Kunde inte äta något och det enda jag ville var att lägga mig och sova. Men det kom inte på fråga. För klockan nio skulle nämligen min familj komma och hämta upp mig för att sedan åka till Ullared. Det är ju inte direkt optimalt att gå och kolla kläder när man är bakis, och förutom en tjocktröja hittade jag faktiskt inga kläder då heller. Dock köpte jag på mig en massa bodylotions och parfymer bara för att allt luktade så gott. Undrar lite hur många andra besökare som märkte hur dåligt jag mådde, gick typ runt som en zombie. Såg snygga killar runt varje hörn och jag önskade att jag såg lite fräshare ut, men men. Runt sju så fick jag i mig spaghetti och köttbullar (bästa maten!) och efter det mådde jag mycket bättre. Varför kunde jag inte fått i mig mat lite tidigare?
 
Idag
Kände mig ganska dålig när jag vaknade men det gick över efter ett tag. Kom iväg lagom tills butiken öppnade och man märkte verkligen att det var lågsäsong, det var så himla lite folk och det var så sjukt skönt. Man kunde gå precis vart man ville och bara ta det lugnt. Det var också ett stort plus att jag mådde bra och hade energi till att kolla på grejer, så nu hittade jag ganska mycket kläder. Mest byxor och det var det jag kände att jag behövde så det var bara bra. Hann med en fika innan vi gick till hemavdelningen där jag hittade lite lakan. Efter det gick vi runt lite i affärerna runt om och sedan var det dags att dra oss hemåt. Stannade till på Max och käkade, fyfan så gott säger jag bara! Sedan var det bara det roligaste kvar, att ta in alla grejer i huset...
 

Min mobil har roliga redigeringsprogram

 
 
 
 
 

Thinking about it gets you nowhere

Igårkväll gjorde jag ett litet schema för när och vad jag skulle plugga idag. Det började bra, men sen blev det lite "nej vi tar seriepausen nu istället" och "oj vad är det här för roligt klipp", med andra ord har jag inte pluggat ens nära så mycket som jag planerat. Varför ska det vara så svårt? Man borde inte sätta igång datorn, men den står ju där och lockar, och en del plugg måste göras på datorn med internet. Jag försöker att motivera mig själv men en jobbig del i min hjärna tycker att jag snackar skit. Den delen tar över allt.
De negativa tankarna är oövervinnliga. Eller? Det ska gå att besegra dem, och jag måste kämpa mer. Imorrn. Ja jag vet att man inte ska skjuta upp saker, men nu gör jag det i alla fall. Och om jag ska börja gå efter mitt pluggschema så är det faktiskt vilotid ända tills morgondagen.
Gud vad lätt det ska vara att motivera sig själv till att skita i allt..

Mitt hår är lila?

Jag låg i sängen när jag plötsligt märkte att mitt hår såg lila ut i ljuset. Senaste gången jag fick mitt hår färgat var den 20:e december och då var det en röd färg jag var ute efter.
Märkte nästan ingen skillnad förns nu, jag förstår verkligen inte hur hårfärger fungerar!
 
 
 

Första skolveckan efter lovet

Det märktes att det var den första skolveckan med tanke på hur ofukuserad och trött man var, inte på lärarnas hänsyn till det - någon sådan fanns nämligen inte. Kändes något okej ändå, undrar dock hur det kommer gå sen när skolveckorna är fem dagar istället för tre (började i onsdags). Det var något som hände i skolan som jag ville skriva om men nu kan jag inte komma på vad det var så ni får förbli ovetande om den saken. 
 
Något roligt som hände i onsdas var att jag fick en ny mobil, Zony Xperia Z1. Hittils har jag hittat både bra och mindre bra funktioner, men den är okej i alla fall. Kameran är väldigt bra så förhoppningsvis blir det fler bilder hädanefter. Blir dock inget mobilbloggande på några veckor då jag var väldigt osmart och laddade ner en massa grejer med mobilsurfen.
 
Ha det bra ♥
 
 

Meaningless

Idag har jag nästan lyckats återställa mig helt och hållet, men bara nästan. Annars har jag inte gjort något viktigt men ska försöka att ta tag i lite grejer sen. Men först ska jag gå en promenad med min syster. Och när jag kommer hem har jag förhoppningsvis ork till lite uppsatsskrivning. Eller så målar jag naglarna, hmm svårt val... Vi får väl se sen vad det blir ♥

Master breakfast

 
 

Nyår

Hade ett riktigt bra nyår, över förväntningarna faktiskt. Jag har lärt mig att aldrig förvänta mig för mycket för nyår är ofta överskattat och leder till besvikelser. Men så blev det inte nu som sagt.
 
Började med en liten förfest vid åtta typ och det blev en hel del drickande för min del. Sedan stapplade jag mig med hjälp av andra ner till stan. Jag fick min tolvslagskyss och kollade nästan på fyrverkerierna. Anledningen till att jag sa nästan är att jag var för alkoholpåverkad för att vara uppmärksam på nånting. Uppmärksammade dock hur verkligen alla västervikare är på samma ställe vid tolvslaget (okej inte bokstavligen alla men det känns så). Så jag kramade om både bekanta och obekanta och det nya året börjades med jubel och allmän pepphet, precis som det ska va!
 
Efter mycket kaosande hit och dit och lite "vart tog fan tog den och den vägen?" så var vi fyra stycken som drog vidare till en efterfest, eller efterfest kanske man inte ska kalla det utan det var väl mer allmänt myshäng typ. Sen var det dags att dra sig hemåt, men jag var typ en halvmil hemifrån så fick sova hos en annan istället. Somnade nån gång efter fem typ.
 
Vaknade nån gång runt tio och efter en hel del trötthet och ovilja att lämna sängen där man nästan inte kände av baksmällan, blev det att dra sig mot stan så att jag kunde hämta min cykel och sen dra hem. Tycker det är himla roligt hur utroligt dött det är överallt. En halvtimmas promenad och det enda man ser är några enstaka bilar och äldre männsikor som är ute med hunden. Fast samtidigt som det känns roligt tycker jag också att det känns lite skrämmande. Inte att de flesta ligger inne och sover av sig ruset, utan att ensamheten på stan får mig att känna som om jordens undergång inträffade dagen innan. Det känns så obehagligt ensamt. Men imorrn har staden säkert vaknat till något till liv igen.
 
Just nu oroar jag mig för hur jag ska kunna somna inatt. Har nämligen sovit närmare sex timmar sedan jag kom hem och jag vaknade senast upp för lite mer än två timmar sedan. Får väl komma på nåt så jag kan vända dygnet till rätta igen. Jag får halvt panik över att om en vecka så sitter jag och kollar på ph (yay att det börjar) efter en lång dag i skolan. Men jag ska försöka vara positiv, nytt är bättre tankar. A, det kör vi på så länge det går. Hoppas att ni alla haft ett grymt nyår och att ni börjar 2014 på bästa möjliga sätt ♥
 
 

RSS 2.0