~

Idag på lunchen hände det en liten rolig grej. Stod och väntade på att lämna tallriken och det, när en utvecklingsstörd tjej kommer och tränger sig förbi. Helt plötsligt började hon grymta och jag kan självklart inte hålla mig för skratt. Sen så skulle jag gå men hon stod mitt i korridoren så jag tänkte gå förbi lite snabbt vid sidan om. Precis när jag är bredvid henne så skriker hon "Bu!", jag blir skiträdd och börjar halvspringa typ. Då börjar hon springa efter mig samtidigt som hon vrålar "BUUUUUUUU". Haha visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen asså! Ibland är skolan ganska rolig ändå.

Smultronstället

 
Slutade vid halv tio idag, så då åkte familjen ner till Söderköping. Det var inte helt fel! ♥

22 augusti

Idag hade vi en 80 minuter lång mattelektion, den tog all min energi, så under de två resterande lektionerna satt jag bara och var så otroligt lost och hyper. Det tycker inte lärarna om kan jag lova...
 
Nu vill jag ta det lugnt men har en massa plugg att göra :( förstår inte varför lärarna inte kan ta det lite lugnt med oss såhär i början... Men det är bara att kämpa på ♥

Kaos

Idag på kemin var våran lärare typ jättestressad å bah "Ni som läser natur inriktning samhäll måste välja om ni vill läsa kemi2, fysik2, eller biologi2. För om ni ska läsa biologi ska ni ju börja nu!!", då blev jag också stressad och hade ingen aning om vad jag ville. Men så bestämde jag mig för biologi, då kortas två hålor ner vilket, är ganska så positivt. Kommer också få det ganska chill i trean sen, ska bara läsa 6/7 kurser (läser 10 nu).
 
Men nu ska jag ta tag i plugghögen som ligger och tar plats på skrivbordet, ha det bra! ♥

Skolans dåliga budget fortsätter att förvåna mig

Idag la jag min mat på svarta plasttallrikar. Det kändes som att jag var på någon slags B-begravning. Förstår inte meningen med det, liksom vad hände med alla porslinstallrikar vi hade innan? Ifall dom inte sålde dom så borde de inte ha tjänat några pengar på att göra såhär. Det började med att brickorna togs bort, nu byttes porslinatallrikar till plasttallrikar, vart kommer detta sluta? Ska vi börja använda plastbestick och plastglas sen också?

Första skoldagen avklarad

Gick in i rummet där vi brukade ha biologi typ, såg våran mentor och sedan var allt som vanligt  Skulle lika gärna kunna ha gått i skolan en vecka redan, har redan vanan inne liksom. Men det är väl bra antar jag. 
 
Detta får bli ett kort inlägg för har inget mer att säga just nu, pusshej♥
 

I just realized...

...idag är sista gången jag får gå och lägga mig utan att ställa in mitt alarm, that is so not good! Jag orkar inte börja skolan, orkar inte med alls ångest och känslan att man aldrig riktigt får vila ut! Vissa saker är bra med skolan, typ att man får lite rutiner. Men det är ändå inte värt det. Men jag kommer ingen vart genom att klaga på det. Jag ska försöka ha en bra inställing och alltid ligga lite före så att jag aldrig halkar efter.
 
Jag skulle kunna börja med det nu, men det gör jag inte. Det går bara inte. Jag kan inte börja plugga förns skolan börjar, det ska inte behövas. Jag vet ändå att jag kommer få en massa tid till att plugga under skoltimmarna, för jag har sett mitt schema och det består av många håltimmar och dom tänker jag ta vara på. Lär ju behövas nu när vi ska läsa två olika mattekurser parallellt, kill me now! Ne men bra inställning var det ju som gällde. Nu kör vi, ett litet läsår och sedan är jag framme vid sista skolåret, sounds great!

RSS 2.0