Towards the better

Blev så gott som frisk för en vecka sen och nu är det bara en biverkning kvar av antibiotikan som jag fortfarande kämpar med, förhopningsvis är den borta om några dagar. Annars så rullar veckorna på, lite väl snabbt. Känner mig väldigt stressad över flera arbeten/ämnen. Jag borde jobba mer hemma, men när jag kommer hem från skolan är jag så oerhört utmattad att jag inte kan göra annat än sova. Jag sover ändå inte så lite om nätterna och skoldagarna är absolut inte för långa. Men jag hoppas att det mest är lite "efterskakningar" efter sjukdomen, vill ju inte tro att jag drabbats av narkolepsi eller nåt...
Nää, let's stay positive!! 
För att jag är glad så på bilden
 
 
 
 
 
 
 

9/9

Jag sväljer piller efter piller, och idag märkte jag att jag rört ihop dem så doseringen blev helt åt helvete. Skyller på att sinnesförvirring är en av dedär roliga biverkningarna jag nämnde i söndags. Men jag känner iallafall en klar förbättring, så om läget inte drastiskt försämras går jag tillbaks till skolan imorrn. Har bara två lektioner då så jag borde stå ut, hoppas bara att jag inte har missat för mycket nu när jag varit hemma. 

Whimpering.

Dedär som inte fick hända, hände. Jag blev sjuk. Riktigt, jävla, olidligt sjuk. Min hals är igensvullen, så fort jag försöker prata känns det som om någon aggressivt sandpapprar mina stämband, och senaste gången jag försökte få ner citron så var det som att de frätte sönder Jag snyter mig en gång i kvarten vilket har resulterat i flera sår vid näsan. Mina öron är igenbommade, oavsett hur hårt jag håller för öronen så dämpas inte ljudet. Som grädde på moset har mina mediciner (vilkas funktion jag starkt tvivlar på) en massa roliga biverkningar . FML.

Hello

Ännu en vecka har rullat förbi fortare än förväntat, det känns både bra och dåligt. Visst vill man att skoldagarna ska gå fort men samtidigt känns det som att jag inte hinner göra nåt. Har inte fått igång min produktivitet än. Och för att göra det ännu värre känner jag hur halsen svullnar och näsan börjar täppa till. Blir att dra fram ingefäran och citronen direkt!
 
 

RSS 2.0