Kaos

Idag gick jag upp jättetidigt för att att plugga till historiaprovet som vi började skoldagen med.
Men det resulterade i att jag var jättetrött och gång på gång somnade till när jag läste, och då blev det så att jag drömde om det jag läste fast att det las till lite grejer och så. Då blev jag jätteförvirrad och var inte säker på vad som kom från boken och vad som kom från drömmen, så det är mycket möjligt att jag råkade skriva något jättekonstigt på provet, men det gick säkert okej ändå.

The party

...var ett misslyckande, vad jag kommer ihåg åtminstone. Jag drack alltså alldeles för mycket och nu har jag världens träningsverk i benen och mitt huvud håller på att sprängas.  Baserat på min köldskada på vänstra foten var det heller ingen bra idé att efter tolvslaget springa runt med endast en sko (i ren askungeanda alltså), fast efter ett tag kom iaf min prins och gjorde sin "uppgift". Men sammanfattningsvis så var inte festen värd bakfyllan som jag dras med idag.

Mobilblogg

Jag är väldigt stressad just nu för måste göra mig iordning till naturfesten, hade tänkt skippa sista lektionen men då hade vi ett surprise-np i matte och np är ju ganska viktigt ändå... Iaf, temat till festen är  film och jag ska gå som askungen, men hinner inte visa bild.
 
Pusshej♥

Busy, busy

Idag har jag läst ut men svenskabok, den kom ut 1935 så ni kan ju tänka er hur jobbig den var att ta sig igenom. Nu är det som sagt gjort i alla fall, men jag läntar inte till torsdag då jag ska analysera den,
förstod typ ingenting!
 
Senare åkte jag och pappa till stan och jag valde ut en present till mig (fyller år på måndag). Sen när vi kom hem var det dags att börja rensa på rummet eftersom att vi ska tapetsera om det. Nu är jag i stort sett klar och nu väntar mat och sedan historiaplugg, ha det bra♥

RSS 2.0