Påväg hem

Ska verkligen bli skönt att få slippa dendär usla stugan! Är dock väldigt trött för var tvungen att gå upp vid halv sex för att hinna med färjan. 
 
Midsommar idag, först ska jag till min pappas släkt och äte lite midsommarmat, sen framåt kvällen blir det att vara med en hel del människor, hoppas på en awesome kväll/natt♥

21 juni

Idag åkte vi och utforskade en grotta (eller gick på en guidad tur i en grotta kanske jag ska säga). Sedan åkte vi och badade i Tingstädeträsk för att slutligen besöka ett café a lá 50-tal.
 

Bad i solnedgången


20 juni

Idag har vi strosat runt i alla möjliga affärer runtomkring, däribland en massa loppisar, lanthandelsmuseet i Dalhem, en väldigt originell skoaffär osv. Sedan låg vi mest och chillade på stranden samt åt på restaurang.


19 juni

Idag åkte vi den korta biten till Tofta strand där vi stannade ett tag. Sedan åkte vi in till Visby och gick runt i alla affärer där. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig, revbensspjäll är det som ska serveras.


18 juni

Idag åkte vi först till Blå lagunen och badade, vattnet där var jättefint och klarblått, dock kunde de ha varit lite varmare. Jag brände mig rejält så nu är jag öm i hela kroppen, hatar att vara ginger! Från Blå lagunen tog vi en snabb färja till Fårö där vi kollade på bl.a raukar.

Sedan tog vi färjan tillbaks och nu sitter jag här och smörjer in mig med aloe vera. Ha de bra!


Glass!


God mat i Tofta

 

Anlänt i stugan

Den är inte särskilt fin om man säger så, i stort sett allting är trä och hela stugan känns ganska unken. Stugan ligger nära havet så Marlene och jag gick direkt ner för att bada, men det var stenigt både på "stranden" och bottnen av havet. Så dit går vi inte och badar någon annan gång, om  vi inte är riktigt desperata... - Dessa bilder tog jag utanför stugan, som ser relativt bra ut.

 

 


På färjan mot Gotland


I bilen påväg till Oskarshamn

Där ska vi ta en färja till Gotland och sedan stanna där tills på fredag. Får se hur aktiv jag orkar vara här då men jag ska försöka att göra mitt bästa :P Ha det bra så länge♥

Två på klassen


Nu är det slut, friheten är här och jag känner mest att jag inte är redo. Men nu ska jag bara njuta av sommarlovet och senare bär de iväg till Embla för en brakfest!

Kom ganska nyligen hem

efter en kort dag i skolan som bestod av städning och spex. Efter skolan var jag och klippte mig, tyckte allt det blev för kort men nu är det inte slitet iaf.
 
På vägen hem hade jag en livlig diskussion med en busschaufför som enligt mig inte borde få
stanna i det yrket med tanke på hans beteende.
 
Nu sitter jag hemma och lugnar mig med kladdkaka ♥

Another time

Idag i skolan sov jag mig genom engelskan, kollade på Ice Age i svenskan, hade en slags muntlig redovisning i spanskan och sedan var skoldagen slut. Gick en kort stund på stan med Maria och efter det drog jag hem. Senare på dagen bär de iväg för att träffa lite människor och bara ha det gött!
 
Pusshej ♥


Mobilinlägg

Arg.
Glad.
Arg.
Arg.
Förvirrad och arg.
Glad.
 
Så har min skoldag sett ut beroende på framförallt betygen, ett arg berodde på vg i SO, tydligen räckte det inte att lämna in 8arbeten denhär terminen som alla var bättre än vg. Men läraren hade tydligen missat ett arbete så får väl se om det kan höja mig.
 
Det sista som gjorde mig glad var att jag fick mvg på alla delar i np i spanska,
och att allt annat som jag gjort/lämnat in också varit mvg!
 
Just nu sitter jag hemma oss Maria och snackar, om ett tag ska vi dra till stan för pizzakäk med klassen♥

Riktigt dålig uppdatering

Har lagt min tid på annan skit men nu är jag tillbaka skrivsugen och glad (förhoppningsvis), har pluggat rejält de senaste dygnen och jag hoppas att det visar sig på betygen!
 
Just nu sitter jag och försöker få min hjärna att tänka spanska, det går väl sådär...

RSS 2.0