Plugghögen är inte mindre

Pluggandet har gått sådär, lyckades börja med svenskan men inte så mycket mer. Hann dock bocka av en film från Att se listan, det är ju alltid något. Nu tänkte jag ta itu med lite spanska sen mer svenska om jag orkar.
 
Ha det bra ♥

Dags att ta tag i skiten

 

Not cool

Har precis kollar klart på idol och blev sjukt besviken över att Anton inte var där. Fast jag förstår honom, liksom tv4 krävde att han skulle sjunga en låt som var populär för mer än ett halvår sen, inte direkt vad man vill göra när man har en ny låt. Ingen annan artist som uppträtt tidigare har ju behövt göra det heller? Zara Larsson sjöng inte Uncover utan körde bara sin nya, varför fick inte han göra det då? Skevt.

Köpte en chokladkalender i onsdags...

...och nu är den slut. Min självbehärskning är utom kontroll! Förövrigt blev jag ganska besviken på denna chokladkalender, när jag tänker chokladkalender så tänker jag att chokladen i ska vara formad speciellt. Det brukar ju vara lite olika figurer på den varje datum. Men nu var det bara vanliga chokladrutor som var förpackade i papper, chokladen i chokladkalendern ska inte ha rutor enligt mig, utan den ska vara lite speciell. Det spelar ju inte så stor roll egentligen men det är principen liksom. Principen är ju också att man ska vänta till december och så ta en chokladbit om dagen, men det är en annan sak, typ (A)
 

Completely exposed

Näst sista lektionen idag så hade vi biologilabb/gympapass. Vi skulle kolla blodtryck, styrka, lungkraft, lungkapacitet och kondition. När vi kollade konditionen skulle vi gå upp och ner på en stol i fem minuter. Det kanske inte låter så jobbigt men det var det, speciellt med tanke på att man inte var beredd på det och stolen var rätt hög. Sen blir det ju inte direkt enklare när man har dötajta byxor på sig heller... Inte nog med att vi skulle göra alla dessa grejer, när vi väl gjort dem skulle vi skriva upp vårt resultat på tavlan så att alla kunde se hur otroligt ohälsosam man är. Och vår lärare tyckte även att det var kul att nämna de elever som var sämst/bäst på allt, han la även en fin kommentar om att jag inte var liten, tack för den! 

The good old days

Förut kollade jag och min syster på några filmer från när vi var små, ååh nostalgi! Inte för att jag kommer ihåg nåt från den tiden direkt men ändå. Nu tänkte jag dela med mig av några bilder från dessa yngre dagar. Bilderna är screenshotade så kvaliteten är inte super, men det finns inte så mycket att göra åt... Enjoy ♥
 
 

Vad var det jag sa?

Jag har inte gjort ett skit under helgen, även att det var det jag hade förväntat mig så är jag besviken. Men asså man kan inte tvinga sin hjärna att fokusera. Jag satt med huvudet över biologiboken och försökte verkligen ta in allt, men min hjärna var någon helt annanstans. Dock så brukar den skärpa till sig sista dagen innan provet (har biologiprov på onsdag, kanske inte sagt det innan), så får hoppas att den gör det.

Burgertime

 

1 november

För en stund sen var Hilma här och vi snackade, kolla idol och hade det allmänt mys! Just nu kollar jag på Geordie Shore samtidigt som jag panikar över allt jag inte hunnit med under höstlovet, visst det är två dagar kvar men sannolikheten att jag ska orka göra något då är inte alls stor. Får se hur det blir..♥
 

Filmtips

Såg denhär i onsdags och jag tror aldrig jag har skrikit så mycket till en film innan. Så för er som gillar att sitta uppkrypna i sängen med täcket över ansiktet är denna film ett måste!
 

RSS 2.0