Äntligen helg!

Har som sagt haft fem prov den här veckan, jag har inte känt mig så stressad utan det mesta kändes helt okej. Men tydligen hade hjärnan kopplat bort all trötthet tills proven var klara. För så fort morgondagens historiaprov (det femte provet denna vecka) var gjort så kunde jag knappt stå på benen, totalt utmattad helt enkelt. Och så hade vi biologi och läraren förväntade sig att man skulle orka hänga med... Sista lektionen var spanska och då var min lärare Lena snäll och lät mig gå hem utan frånvaro, skönt!
 
Har jag precis städat mitt rum och nu väntar muffins och vampire diaries, perfekt♥
 
 

Rough week

Denna vecka väntar 5 prov varav 3 är np, och jag har verkligen ingen motivation till att plugga. Tänk den dag då man kan köpa motivation på burk, om det ens skulle kunna va möjligt vet jag iof inte, men det skulle va jävligt nice iaf! Har inget mer att säga för tillfället så puss och hej♥

Proven

Det muntliga i svenska gick ganska bra, en väldigt dålig sak men inget jag kunde göra något åt. Sen var det biologiprov, det gick inte så bra. Men jag tror inte det hade hjälpt om jag hade pluggat mer, vissa saker kan liksom inte fasta precis exakt som det ska va och läraren borde inte förvänta sig det heller.
 
Nu skulle jag vilja ta det lugnt framför tv:n men är redan stressad för de np och andra prov som väntar nästa vecka. Men bara att kämpa de knappa 9 veckorna som är kvar till sommarlovet.

So not excited

Imorgon väntar muntligt np i svenska och även prov i biologi. Biologin känns väldigt okej men svenskan är värre. Jag vet inte riktigt varför men jag har alltid haft väldigt svårt för muntliga redovisningar. Så fort jag tänker på det så får jag typ en klump i halsen och börjar darra som jag vet inte vad. Men det är bara att hoppas på att jag kan kontrollera nervositeten hyfsat iaf, och så kommer jag få hjälp från å så underbara Mr.X också, men nu måste ja sova

17.49

Precis kommit ut ut duschen efter ett träningspass som inte var tillräckligt jobbigt, men det är bara att jobba upp motivationen så blir det nog värre nästa gång ;) Har kollat igenom filerna på min dator lite och hittat en massa rolig filmer, exempelvis en där jag är jätterädd för att jag måste locka fram en spindel som är under min säng (så att den inte ska krypa upp på mig när jag sover) och jag säger att jag befarar att den ska tortera mig typ, haha idiot asså! 
 
 
 

After school

Första lektionen idag var historia, då berättade vår lärare att han insett att vi inte skulle hinna plugga till provet, så han kortade ner det, skönt! På spanskan fick jag tillbaka ett prov och en uppsats, provet hade jag bara ett fel på men uppsatsen var värre. Så jag pratade med min lärare men hon sa att jag redan hade gjort så många bra uppsatser innan så det var inga problem typ, också skönt!
 
Nu ska jag träna lite med systra mi, ha det bra! ♥

Kill me someone?

Idag på historian prata vi om kommande prov. Innan lovet fick vi välja om vi ville ha ett eller två prov till. Det blev två prov, och då skulle de proven vara mindre, liksom mindre sidor att läsa in och så. 75 sidor ska vi läsa, jaa eh det var ju väldigt lite... Hatar våran historialärare!
 
Vi började med utegymnastik idag, hade förväntat mig att frysa ihjäl men det gick ganska bra och jag blev riktigt pepp på att bröja träna. Nu ska jag ta tag i biologin, ha det bra gullisar♥

Oh fuuuuck...

Idag fick vi tillbaka ett fysikprov som vi gjorde nån gång innan lovet, gick verkligen sämre än vad jag trodde! Men skyller ifrån mig lite på att läraren inte skrivit ut hur många poäng man kan få på varje fråga (som de brukar göra), blir ju liksom svårt att veta hur utförligt man ska skriva på varje och det var mest det jag förlorade poäng på. Hur eller hur blir det att skärpa till sig lite. Det gäller typ alla ämnen utom språkämnena, kanske borde plugga lite nu istället för att skriva här (A)

~

Har precis övningskört för första gången på en vecka, brukar ju köra oftare. I alla fall så var jag väldigt duktig om jag får säga det själv, fast pappa förstörde en del då han förvirrar mig. Han typ "stanna här", jag stannar direkt, han blir arg och säger att jag skulle ju stanna där framme... Men jag var duktig ändå som sagt, skulle t.ex. parkera och körde ganska väldigt fort, hamnade perfekt :D
 
Sorry förresten om jag skriver för mycket om mina övningskörningar, kan byta till pluggskriv lite oftare ;)
Haha ne men ska försöka skriva om roligare saker, lovar! Pusshej♥
 

Off to Ullared

Har sett fram emot detta, men frågan är om jag har tillräckligt med pengar...

RSS 2.0